Välkommen hit!

Nu startar vi upp en ny, fräsch hemsida och äntligen har vi fått "tummen ur" och skaffat eget domännamn. Förhoppningsvis ska den här hemsidan få mottaga lite mer omsorg från vår sida och målet är att den inte bara ska innehålla information om vår kennel, utan tanken är att vi också ska publicera artiklar inom ämnet hund då och då.  Den gamla hemsidan (ecarpadi.snabber.se) kommer att finnas kvar till hösten 2014, men den kommer inte längre att uppdateras.

Hemsidan är under uppbyggnad, men ta en titt och lär känna den. Det har rotats i våra enorma bildarkiv så vi har många bilder från våra 13 - 14 år med kuvasz som bara väntar på att få visas upp. Vi börjar med några redan här föreställande vår allra första kuvasz; Triprima Maya Pimpinella aka Nella.

Enjoy!

Nella02.jpg
Nella01.jpg

Ariana Carlén


Posted on May 9, 2014 .